Fengshui-piparinäyttely

OSALLISTU FENGSHUI-PIPARINÄYTTELYYN!


Menikö vuosi 2020 aivan pipariksi? Nyt voit purkaa turhautumisesi luovalla tavalla, sillä julistamme fengshui-piparinäyttelyn. Kerro meille millainen on sinun näkemyksesi fengshuista, ja toteuta se piparitaikinasta.

Näyttelyssä on kaksi sarjaa: hyvän fengshuin piparitalo, tai yksittäinen piparkakku, jonka muodossa tai koristelussa on fengshuin sanomaa. Osallistuminen on kaikille avoin ja voit osallistua myös molempiin sarjoihin.

Ota luomuksistasi ainakin kaksi kuvaa, joista toisessa poseeraat itse. Pipariselfieillä varmistamme, että piparit on itse paistettu. Kerro myös muutamalla sanalla, mikä on innoituksesi taustalla ja millä tavalla pipariluomuksesi kuvastaa fengshuin henkeä. Nyt ei etsitä mitään ”oikeaa” tulkintaa, vaan iloisia oivalluksia ja maukkaita ratkaisuja hellan äärellä.

Osallistujien kesken arvomme Suomen Fengshui ry:n vuoden jäsenyyden (arvo 25 euroa). Yhdistyksen jäsenenä pääset mm. osallistumaan tapahtumiimme joko livenä tai netin välityksellä, sekä lainaamaan fengshui-aiheisia kirjoja yhdistyksen kirjastosta. Osallistumisaikaa on itsenäisyyspäivään eli 6.12.2020 asti, ja julkistamme arvonnan voittajan 10.12.2020.

Huom. Osallistumalla kahdella luomuksella, eli yhdellä molempiin sarjoihin, kaksinkertaistat arpaonnesi.

Kuvat voit lähettää yhteystiedoillasi varustettuna osoitteeseen: tiedottaja(@)fengshui.fi. Itse pipariluomuksia ei tarvitse lähettää, vaan niistä voit nauttia kotonasi itse.

Julkaisemme osallistujien lähettämiä piparikuvia paitsi täällä, myös Suomen Fengshui ry:n Facebook-sivuilla syksyn aikana. Osallistuja luovuttaa samalla kuvien käyttöoikeuden yhdistykselle, jolloin kuvia voidaan julkaista esimerkiksi yhdistyksen nettisivuilla sekä Facebook-sivuilla myös myöhemmin.
Tietosuojaseloste.

Toivotamme kaikille innostuneita hetkiä piparitaikinan ääressä!

PIPARKAKKUSARJA

”Hattivateissa on energiaa, qitä. Koska ne esiintyvät ryhmissä, niitä oli tehtävä lauma. Piparini on siis tavallaan tuo pohjalevy ja hattivatit osa sitä.”

Kristiina Mäntynen

PIPARITALOSARJA

”Perinteinen suomalainen puucee edustaa fengshuin nojatuoliasetelmaa selkeimmillään. Niinpä tein pienoismallin viime kesänä mökille hankkimastani uudesta huussista.
Lohikäärmepuolella on tarkoituksellisesti tiikeripuolen ikkunaa pienempi yläikkuna.
Lakusylinteri on kompostikäymälä. Se syö myös biojätteet. Siksi sisältö on noin värikästä.”

Kristiina Mäntynen